Χάραξη σε Πολύτιμες Πέτρες

Χάραξη σε Πολύτιμους Λίθους

Περισσοτερες Οψεις

Χάραξη σε Πολύτιμους Λίθους

Details:

Ένα "πολύτιμο" δώρο χαραγμένο μόνο για εσάς

Λεπτομέρειες

Διακοσμήστε τον χώρο σας με έναν ημιπολύτιμο λίθο ΑΧΑΤΗ , χαράζοντας πάνω του το αγαπημένο σας μότο !!!

Επιλέξτε εσείς το χρώμα της πέτρας που σας ταιριάζει και δωρίστε το με χαραγμένη την ευχή σας σε ανθρώπους που ξέρουν να εκτιμούν !!!

Κατά προσέγγιση ο ημιπολύτιμος λίθος έχει μέγεθος 10Χ15 εκατοστά !

Ο Αχάτης, είναι ο μοναδικός ημιπολύτιμος λίθος που παρουσιάζει στη φύση τόσους πολλούς χρωματισμούς και ποιότητες. Το όνομα του, προέρχεται από τον ποταμό Achates (σήμερα Dirillo) της Σικελίας.

Τον χρησιμοποιούσαν για κατασκευή εργαλείων πριν από 8000 χρόνια. Ήταν ο δημοφιλέστερος λίθος στην αρχαία Ελλάδα και την Ρώμη. Τον χρησιμοποιούσαν για την κατασκευή διακοσμητικών αντικειμένων και την δημιουργία γλυπτών cameo και για την κατασκευή φυλακτών.

Υπήρχαν βέβαια οι φήμες, ότι ο αχάτης, προστάτευε από τα δηλητήρια, τις θύελλες και τις καταιγίδες.

Ο Αχάτης ενθαρρύνει την αγάπη, την ειλικρίνεια, το θάρρος, τη γενναιότητα, τη δύναμη, την αφθονία, τον πλούτο, την καλή τύχη, τη μακροζωία, την αποδοχή, την προστασία, την ισορροπία, την αρμονία, τη γενναιοδωρία, την ασφάλεια, την απόκτηση πλούτου και την εκτίμησή μας προς τη φύση και τον φυσικό πλούτο της Γης.

Οι Αχάτες θωρούνται πολύ δυνατές πέτρες. Βοηθούν στην γείωση της ενέργειας και είναι πολύ σταθεροί. Όλοι τους έχουν άριστη προστατευτική και θεραπευτική ενέργεια και βοηθούν στην εύκολη κατανόηση και εφαρμογή οποιασδήποτε ενασχόλησης που αφορά αριθμούς. Ιδανική λοιπόν για προγραμματιστές, λογιστές, ταμίες, τραπεζικούς...Επίσης ενισχύει την όραση και ανακουφίζει από τον πόνο. Χρησιμοποιείται για την θεραπεία της επιληψίας και της αϋπνίας.

Αποφορτίζεται γρήγορα στο νερό και επαναφορτίζεται γρήγορα στο φώς της ημέρας

Available Fonts

Ετικέτες Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.

Choose Options:

* Υποχρεωτικά Πεδία

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Only registered users can write reviews. Please, log in or register